Leermiddelenbeleid

De onderwijsvisie van je school stuurt je bij het kiezen van de juiste methoden. Hoe maak je die vertaalslag? Mijn tip: maak alle kaders zo concreet mogelijk.

Wegwijzer met ondergaande zon

Aan de slag

Als je de juiste keuzes wilt maken voor methoden die bij je visie passen, moet je een goede vertaalslag maken. En duidelijke kaders stellen. Want waar mag een docent bijvoorbeeld uit kiezen? Waar moet iedereen rekening mee houden? Ik ga graag met je in gesprek om alles duidelijk voor ogen te krijgen!

De puntjes op de u

Maatschappelijk relevant bezig zijn: dat vind ik belangrijk. Daarom geef ik leermiddelencoördinatoren de nodige kennis en vertrouwen om hun rol zo goed mogelijk te vervullen. Zo heb je als school genoeg tijd en geld over voor waar het écht om gaat: de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Ik heb jarenlange ervaring als projectmanager en adviseur in het onderwijs. Daardoor kan ik onafhankelijk vergelijken, kritisch adviseren en je zorgen uit handen nemen. Van begin tot eind. Samen zetten we de puntjes op de u.

Dit vinden klanten

“Jonas kijkt verder dan naar alleen de rinkelende alarmbel”
Rachel Snijder
Strategisch onderwijsadviseur bij VanDijk
“Jonas kent het proces van werkvloer tot strategie en spreekt de taal van leermiddelencoördinatoren."
Henriët Bulte
manager bij de Veluwse Onderwijsgroep
“Met zijn ervaring en kennis weet Jonas precies waar hij mee bezig is”
Eelco Basten
Conrector bedrijfsvoering Elzendaalcollege
“Met zijn ervaring en kennis weet Jonas precies waar hij mee bezig is”
Eelco Basten
Conrector bedrijfsvoering Elzendaalcollege

De puntjes op de u

Worstel je met het uitwerken van jullie leermiddelenbeleid? Kun je hulp gebruiken bij het plannen of inzichtelijk maken van alle kosten?

Contact