Bookmaster | LML | LearNav | LogiBook | PSO

Je kent één van deze softwareprogramma’s vast: veel scholen werken ermee. Maar hoe werken ze? Wat heb je eraan? En hoe haal je alles eruit wat erin zit?

Persoon achter computer

Aan de slag

Softwareprogramma’s als Bookmaster, LML, LearNav, LogiBook en PSO maken het beheren van een leermiddelenfonds een stuk makkelijker. Tenminste, als je weet hoe je de programma’s moet gebruiken. Benieuwd welk programma bij jullie boekenfonds past? Of wil je weten hoe je er het maximale uit haalt?

De puntjes op de u

Maatschappelijk relevant bezig zijn: dat vind ik belangrijk. Daarom geef ik leermiddelencoördinatoren de nodige kennis en vertrouwen om hun rol zo goed mogelijk te vervullen. Zo heb je als school genoeg tijd en geld over voor waar het écht om gaat: de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Ik heb jarenlange ervaring als projectmanager en adviseur in het onderwijs. Daardoor kan ik onafhankelijk vergelijken, kritisch adviseren en je zorgen uit handen nemen. Van begin tot eind. Samen zetten we de puntjes op de u.

Dit vinden klanten

“Jonas kijkt verder dan naar alleen de rinkelende alarmbel”
Rachel Snijder
Strategisch onderwijsadviseur bij VanDijk
“Jonas kent het proces van werkvloer tot strategie en spreekt de taal van leermiddelencoördinatoren."
Henriët Bulte
manager bij de Veluwse Onderwijsgroep
“Met zijn ervaring en kennis weet Jonas precies waar hij mee bezig is”
Eelco Basten
Conrector bedrijfsvoering Elzendaalcollege
“Met zijn ervaring en kennis weet Jonas precies waar hij mee bezig is”
Eelco Basten
Conrector bedrijfsvoering Elzendaalcollege

De puntjes op de u

Worstel je met het uitwerken van jullie leermiddelenbeleid? Kun je hulp gebruiken bij het plannen of inzichtelijk maken van alle kosten?

Contact